ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

خبر بد برای استقلالی ها

ابراهیم شکوری در حضور آقای سمیعی به من گفت برو. وقتی به شما هم بگویند برو می روی دیگر! نمی روی؟
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شیخ دیاباته و هروویه میلیچ دو هفته پیش ایران را ترک کردند، اما هنوز برنگشته اند. باشگاه استقلال نیز در تلاش برای تهیه بلیت بازگشت آن هاست.


 شیح دیاباته و هروویه میلیچ دو بازیکن خارجی استقلال هستند که از حدود دو هفته قبل ایران را ترک کردند و هنوز برنگشته اند.

 

دیاباته و میلیچ در شرایطی از ایران به کشورهای خود رفتند که از ماه های قبل مطالبات زیادی را طلبکار هستند و به همین خاطر دلخوری هایی داشتند. از این رو شنیده میشد که به خاطراین مطالبات مالی احتمال دارد این دو ستاره خارجی هرگز به ایران برنگردند اما چند روز قبل بود که گفته شد میلیچ و دیاباته درخواست داده اند تا باشگاه استقلال ویزای کار آنها را تمدید کند و همچنین برایشان بلیت برگشت بگیرد.

 

از این رو مسئولان باشگاه استقلال در تلاشند تا هرطور شده مشکلات ویزا و بلیت میلیچ و دیاباته را حل کنند. از سوی دیگر گفته می شد که با حل مشکل حضور این دو ستاره خارجی، آنها نهایتا تا دوشنبه(امروز) به تهران برمی گردند اما همچنان این اتفاق نیفتاده است.

 

این در حالی است که باشگاه استقلال با مشکلات مالی زیادی دست و پنجه نرم می کند و بعید است فعلا بتواند بدهی های دلاری و یورویی به دو خارجی اش را تسویه حساب کند. از سوی دیگر هنوز مشخص نیست دیاباته و میلیچ چه زمانی به ایران برمی گردند و چه قصدی در صورت برگشتن دارند.

 

از طرف دیگر فرهاد مجیدی سرمربی استقلال نیز نگران وضعیت جسمانی دو خارجی تیمش است و از مسئولان باشگاه خواسته هرچه سریعتر مقدمات بازگشت آنها را فراهم کنند. هرچند که با توجه به اختلافات پیش آمده میان مدیران باشگاه بعید است فعلا اتفاق خاصی بدهد.

 

باید منتظر ماند و دید طی روزهای آینده شاهد چه وضعیتی درباره میلیچ و دیاباته خواهیم بود./خبر ورزشی

ارسال نظر